Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عنایت‌الله رحیمی استاندار فارس عصر چهارشنبه در جریان بازدید از پروژه آزادراه شیراز – اصفهان که با حضور معاون رییس جمهوری و رییس سازمان برنامه و بودجه، وزیر راه و شهرسازی و وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح انجام شد، اظهار کرد: تکمیل پروژه آزادراه شیراز – اصفهان زمینه‌ساز تکامل توسعه استان و کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: این طرح ۲۲۲ کیلومتری به عنوان نخستین و بزرگترین آزادراه جنوب کشور، مرکز کشور را به جنوب کشور و استان فارس متصل می‌کند.

رحیمی افزود: طی سال‌های اخیر در بسیاری از روستا‌های استان فارس که بدون راه ارتباطی بودند راه احداث شد و راه‌های فرعی به اصلی، راه‌های اصلی به بزرگراه و محور‌های بزرگراهی به آزادراه تبدیل شده و یا در حال تبدیل است.

او تصریح کرد: این طرح در ادامه به سمت استان‌های بوشهر و هرمزگان نیز تداوم خواهد یافت تا با اتصال به این استان‌ها بتوانیم از مزایای دریا استفاده بیشتری ببریم.

استاندار فارس، آزادراه شیراز - اصفهان را یک پروژه سبز دانست و بیان کرد: این پروژه با توجه به کوتاه شدن مسافت و زمان سفر باعث می‌شود در مصرف مقدار قابل توجهی سوخت فسیلی صرفه‌جویی شود و علاوه بر آن ایمنی حمل نقل جاده‌ای ما نیز افزایش خواهد یافت.

رحیمی، با اشاره به رتبه نخست فارس در کاهش تلفات جاده‌ای گفت: شاید علت بیشترین آمار تلفات و حوادث جاده‌ای استان را بتوان در وسعت و گستردگی جاده‌ها و پراکندگی سکونتگاه‌های آن جست و جو کرد.

او، ضمن قدردانی از رییس سازمان برنامه و بودجه کشور به دلیل کمک به تامین اعتبار پروژه آزاد راه شیراز – اصفهان بیان کرد: دولت تدبیر و امید در سال‌های اخیر سعی کرد با توجه به دستور رییس جمهوری در ۲ سفر استانی که به فارس داشت، به تعهدات خود در مورد این پروژه عمل کند.

استاندار فارس اضافه کرد: افزون بر این پروژه، آزادراه لامرد به پارسیان را نیز در استان داریم که بوسیله بخش خصوصی احداث خواهد شد.
رحیمی تصریح کرد: پروژه مهم دیگری مانند آزادراه شیراز- جهرم- لار و بندرعباس را نیز داریم که فردا (پنج شنبه) شاهد آغاز عملیات ۲۵ کیلومتر از آن خواهیم بود و امیدواریم با حمایت نوبخت معاون رئیس جمهوری برای تامین اعتبار این پروژه، شاهد اتصال جنوب استان فارس به بنادر کشور باشیم.

او گفت: یکی دیگر از طرح‌های در دست اجرا در استان فارس، پروژه بزرگراه شیراز – کوار - جم و عسلویه است که با مشارکت وزارت نفت در حال ساخت است و در ادامه این پروژه نیز شاهد اجرای قطعاتی از پروژه بزرگراه شیراز - کازرون و بوشهر هستیم.

آزاد راه شیراز - اصفهان، یک پروژه ملی است که با مشارکت وزارتخانه‌های راه و شهرسازی و دفاع و همچنین پشتیبانی نیرو‌های مسلح در حال اجرا است.

از جمله مزایای این پروژه می‌توان به کاهش حدود ۱۳۵ کیلومتری مسیر شیراز – اصفهان، کاهش ۲ ساعته زمان سفر، کاهش مصرف سوخت به میزان ۱۳۶ میلیون لیتر در سال، کاهش سالانه ۱۸۰ میلیارد ریال هزینه تصادفات جاده‌ای و کاهش استهلاک خودرو‌های عبوری اشاره کرد.

برای اجرای این طرح که هم‌اینک ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد تاکنون افزون بر یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان هزینه شده و برای تکمیل آن بیش از یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان دیگر اعتبار لازم است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ساخت آزادراه احداث آزادراه تکمیل طرح تکمیل آزادراه آزادراه شیراز استان فارس راه شیراز جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۶۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت گام به گام هند در صنعت فضایی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از نیوساینس، آژانس فضایی هند در سال‌های اخیر بسیار موفق بوده و اعتبار این کشور را در صحنه جهانی افزایش داده است. اگرچه هند دیر به صحنه عملیات‌های اجرایی فضایی پیوست، اما آژانس فضایی این کشور برای دهه‌ها به آرامی و پیوسته در حال رشد بوده و همسو با فعالان این صنعت پیش رفته است. 

رئیس سازمان فضایی هند می‌گوید: «آنچه اکنون می‌بینید محصول چهار دهه سرمایه‌گذاری جدی در این برنامه است که بسیاری از مردم آن را به‌عنوان برنامه‌ای نامناسب و غیر ضروری برای یک کشور در حال توسعه می‌دانستند و رد می‌کردند، اما معلوم شد که در تمام مدت تصمیم هوشمندانه‌ای بوده است» و منجر به این موضوع شد، کشوری که در گذشته معمولا به عنوان یک کشور در حال توسعه شناخته می‌شد در دهه‌های گذشته توانست در حوزه فضا فعالیت‌های بسیار موفقی انجام دهد و یکی از فعالان اصلی این صنعت به شمار آید.

یکی از عواملی که حضور هند در فضا را تقویت کرده است، تلاش‌های طولانی مدت این کشور برای توسعه و بهبود فناوری‌های نوین است. برنامه فضایی هند از سال ۱۹۶۹ شروع شد و از آن زمان تاکنون، هند توانسته است بهبود‌های چشمگیری در زمینه‌های مختلف مانند ساخت ماهواره، پرتاب موشک‌ها و سایر فعالیت‌های فضایی داشته باشد.

توانایی‌های هند در توسعه و پرتاب موشک و ماهواره به این کشور این امکان را داده که خدمات جهانی دقیق‌تر و قابل اعتماد تری را در زمینه مدیریت آب، کشاورزی، حفاظت زیست‌محیطی و مدیریت بلا‌های طبیعی ارائه دهد.

در نتیجه، هند به دلیل پتانسیل بالای فضایی خود، به یکی از اعضای مهم سازمان‌های بین المللی تبدیل شده و توانسته است با فعالیت‌های ثمربخش به پیشرفت خود در این عرصه مهر تایید بزند.

می‌توان گفت که هند با تلاش‌های مستمر و پیگیری اهداف بلند مدت، به یکی از قدرت‌های برجسته در فضای بین‌المللی تبدیل شده است و با گذر زمان احتمالا نقش بزرگتری در عرصه فضایی جهان ایفا می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعتبارات شهرستان‌ها کفاف تکمیل پروژه‌ها را نمی‌دهد
  • تسریع در اتمام پروژه آزادراه ارومیه تبریز در دستور کار قرار دارد
  • شیراز میزبان نمایشگاه تخصصی بین‌المللی کشاورزی شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه بین شهردار اصفهان و مدیرعامل بانک شهر برای توسعه همکاری‌ها
  • پیشرفت گام به گام هند در صنعت فضایی
  • ایران و فائو در زمینه تولید زعفران پروژه جدید امضا کردند
  • انحراف پراید در آزادراه خلیج فارس با ۲ فوتی و ۴ مصدوم
  • فارس قهرمان راگبی جوانان کشور شد
  • تکمیل زنجیره‌های تولید، محور توسعه استان اردبیل است
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان