Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، یکی از دستور کارهایی که در کارگروه اقتصاد مقاومتی استان فارس سه شنبه ١٣ اسفند مورد ارزیابی قرار گرفت موضع آزاد راه شیراز -أصفهان بود.

این پروژه تاکنون بیش از ٧۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته اما راه طولانی برای بهره برداری و حل مشکلات پیرامونی آن دارد مشکلاتی که موجب شده تا این طرح ملی اقتصاد مقاومتی هنوز به سرانجام نرسیده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل راه و شهرسازی استان فارس در خصوص این پروژه گفت: پس از رایزنی‌های مختلف میان وزارت راه و شهرسازی و پادگان سپاه برای ارائه زمین و تملک زمین‌هایی که در محدوده‌ی پادگان سپاه وجود داشت مشکلات برطرف و موافقت‌هایی صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه مشکلات قطعه ٧ آزاد راه طی ١٢ روز اخیر برطرف شده است، تصریح کرد: قطعه ۷ آزادراه شیراز اصفهان به طول ۱۳ کیلومتر بوده و مشکلی که برای تملک یک کیلومتر از زمین‌های این آزادراه به وجود آمده باعث کندی فعالیت در مقطع هفتم شده است.

وی در خصوص بودجه آزاد راه نیز اظهار کرد: سه بانک عامل مکلف به پرداخت ۲۰۰ میلیارد تومان به این پروژه شده بودند که تنها یک بانک نسبت به پرداخت تنها ١٠ درصد از تسهیلات تکلیفی اقدام کرده است.

زاهدی تاکید کرد: وزارت دفاع نمی‌تواند سهم آورده خود را در پروژه آزادراه شیراز اصفهان تأمین کند از این رو یکی از راهکارهای تأمین مالی این طرح کاهش سهم آورده وزارت دفاع و افزایش بودجه‌های دولتی است.

به عقیده مدیرکل راه و شهرسازی استان فارس سرمایه آوری وزارت دفاع در این پروژه نزدیک به ۳۵۰ میلیارد تومان و ۵۰۰ میلیارد تومان هم املاک بوده اما به علت عدم نقدینگی امکان استفاده از این آوردها در این پروژه وجود ندارد.

کد خبر 4869090

منبع: مهر

کلیدواژه: آزادراه فارس راه و شهرسازی فارس آزادراه شیراز اصفهان ویروس کرونا انتخابات 98 انتخابات مجلس شورای اسلامی مجلس شورای اسلامی ایلام بوشهر سیلاب گرگان تعطیلی مدارس قزوین شهرکرد بارش باران شیراز بیرجند راه شیراز آزاد راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۳۰۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، محمد رشیدی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: باران نعمت الهی است و در سنوات گذشته با خشکسالی شدید مواجه بودیم، اما به لطف خداوند در سال جاری بهار پر بارشی را در حال طی کردن هستیم و شاهد حجم قابل توجهی از نزولات جوی بودیم. عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اگر با آبخیزداری و آبخوان داری نتوانیم از ظرفیت بارندگی‌ها استفاده کنیم موجب خسارت می‌شود، ادامه داد: بارشی که می‌تواند بهترین منبع برای تامین آب مورد نیاز کشاورزی و دامپروری و همچنین پرورش آبزیان باشد می‌تواند زیان به همراه داشته باشد. وی با تاکید بر اینکه پس از سپری کردن شرایط سخت سال‌های خشکسالی نتوانستیم از بارندگی‌ها استفاده کنیم و به روان آب و سیل تبدیل شد و خسارت‌های جدی به روستا‌ها زد، عنوان کرد: در برنامه هفتم پیشرفت احکام بسیار خوبی برای آبخیزداری و آبخوان داری مصوب کردیم و در قوانین بودجه چهارسال گذشته نیز منابع خوبی را برای آبخیزداری و آبخوان داری مدنظر قرار دادیم، اما دولت در این قسمت سرعت کم و در برخی موارد ترک فعل دارد. رشیدی با بیان اینکه تلاش و سرعت دولت در حوزه آبخیرداری باید بیشتر شود و منابع بیشتری بر اساس قانون بودجه به این حوزه تخصیص دهد، زیرا هم اکنون میزان تخصیص بودجه به بخش آبخیزداری کم است، تصریح کرد: در سال‌هایی که به شدت کمبود منابع آبی داریم اگر می‌خواهیم در تولید محصولات کشاورزی و دامپروری صاحب جایگاه شویم و برای کشور اشتغال ایجاد کنیم و درآمد ناخالص ملی را افزایش دهیم و به توسعه اقتصادی مدنظر برسیم باید آبخیزداری و آبخوان داری در دستور کار دولت قرار بگیرد. عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی افزود: احکامی که در برنامه هفتم پیشرفت در حوزه آب و کشاورزی مصوب کرده‌ایم برای تقویت آبخیزداری و آبخوان داری است و امیدواریم اعتبارات آن در بودجه‌های سنواتی تخصیص و در دستورکار دولت قرار بگیرد.

دیگر خبرها

  • افزایش ۵ برابری بودجه مناطق ۲۲‌گانه تهران در دوره ششم مدیریت شهری
  • ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در دو سال نیم گذشته به بهره برداری رسید
  • ۱۱۰۰ پروژه عمرانی با ۱۸۸ هزار میلیارد تومان تکمیل شد
  • ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری
  • برگِ سبزِ دولت برای پایان دادن به پروژه‌های نیمه تمام در کشور
  • هفت پله قرمز بورس
  • وضعیت بودجه و عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده
  • 80 درصد تمامی مرسدس G کلاس‌های تولیدی همچنان در جاده‌ها تردد می‌کنند! (+عکس)
  • بررسی آخرین وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه